Mer om Relevant Ads

Relevant Ads ger årligen, sedan 1993, ut paketerad turist- och företagsinriktad marknadsföring åt utvalda annonsörsgrupper i Stockholm. Egna väletablerade medier, hemsidor och broschyrer, inom olika intresseområden i Stockholms län. Med timing kombinerar vi marknadsföring via sökmotoroptimerade hänvisningssajter och tryckta medier. På så sätt har vi med åren fått en stor grupp egna stamkunder. Balder Com har lika länge jobbat med reklamstrategi & pr med specialinriktning inom hälsa och medicin. SthlmOnline.se har sedan 2000 producerat hemsidor och hjälpt kunder med helhetslösningar när det gäller att skapa en genomtänkt strategi i förhållande till sökmotorer och andra typer av företagslistor på internet.

Vi ingår i en byrågrupp som heter relevant Reklamgruppen. Den består även av Reklambyrån Balder Communication, Webbyrån SthlmOnline.se. Det är därför möjligt för oss att ta helhetsansvar åt de kunder som önskar detta.

Miljön är viktig för oss

Därför undviker vi resursslöseri. Vi jobbar inte med bred reklam, utan målgrupps analys, som går till alla. Den sorten tenderar oftast att bli en olönsam miljö bov. Typ en realisationsannonsering i dagstidningar. Att sajter, e-kommunikation, DR via MMS eller SMS är miljövänligare än tryckt reklam och traditionell post är lätt att förstå. Men även då vi gör en effektiv målgruppsriktad trycksak utan överupplaga är det även viktigt att ta beslut som gynnar vår miljö. Därför kämpar vi för att producera så miljövänligt det bara går.

Klicka för att komma till,  Annonseringspaketen >>>

Webbyrån i Stockholm som hjälper oss heter SthlmOnline.se
De är även känd för att de har en mycket populär Julbordsbokningssajt som heter www.bokajulbord.nu
Där finner du de bästa Julborden. Klicka för att hitta ert Julbord i Stockholm