Annonsörsinfo om annonseringspaketet
Stockholm ShoppingGuide

-Annonsering för dig som har butik i Stockholm

Du har nu funnit ett av de bästa sätten att marknadsföra butiker till hotellgäster i Stockholm. Att ”visa vägen” från hotellet, till shopping i Stockholm, är själva syftet med det här marknadsföringspaketet. Hotellen är fyllda av gäster som tänker shoppa, nu när de är här i Stockholm. Du har butiken fylld av attraktiva varor, allt du behöver göra är att vara med i vårt paket för att bjuda in hotellgästerna.


Frågan är inte om, utan vad de ska köpa av dig

Vad vill du erbjuda till våra besökare? Sportartiklar? En present? En klocka? Barn- eller vuxenleksaker? Parfym eller lingerie? En del vill köpa något rejält så som kängor och sportutrustning, andra vill satsa på romantiska presenter och resten vill ha något där emellan. Därför har Stockholm ShoppingGuide ett brett utbud inom många olika intressen.

Innehåll

Innehållet är välskrivet och Google Translate säkerställer att alla turister oavsett språk kommer att förstå vad du erbjuder. D.v.s. att alla kommer hitta till alla möjliga spännande och roliga köp som målgruppen kan tänkas vilja ha. 
Vi undrar därför, vad har du att erbjuda? Kom ihåg att det är endast fantasin som sätter gränsen. Det finns hotellgäster för alla intrtessen!

Mer om innehållet...

MÅLGRUPP
Hotellgäster i Stockholms län

Sajten ShoppingGuideStockholm.SE

som genererar absolut mest relevanta trafiken från våra hotellgäster. Den ingår i en Portal med tre populära hänvisningssajter.

Mer om paketet

Vårat marknadsföringspaket innehåller smart kampanjmarknadsföring och en sajt som är optimerad så att de flesta restaurangsökande kunderna letar där. När du är med så länkas du upp från den sajt som genererar absolut flest relevanta förfrågningar om bordsbokning.

PRISER PÅ PAKET

Stockholmsannonsering 4 900 kr övriga landet 2 900 kr
(För mer info om vad som ingår i paketen kontakta vår försäljning)

Banner-annonsering 1 år
(Minst 1/3-av visningarna. Går endast att boka som komplettering till annonspaketen ovan)

  • Top-banner 1798×200 bildpunkter 12 000kr  
  • Side-banner L 250x250 bildpunkter, 8 000 kr  
  • Side-banner S: 250x100 bildpunkter, 4 000 kr

 

Relevant Reklamgruppen

Klicka nedan för mer information om våra enheter.

Gör en strategisk fullträff!

Vi hjälper dig att nå företag, hotellgäster & båtturister. Vi har lång erfarenhet av målgrupperna så vi vet hur man träffar rätt.

Läs mer...

Följ oss på Facebook