Annonsörsinfo om annonseringspaketet
Stockholm RestaurangGuide

- Annonsering för dig som har restaurang i Stockholm

Du har nu funnit det bästa paketet för att marknadsföra Restauranger till hotellgäster i Stockholm. Att ”visa vägen” från hotellet, till restauranger i Stockholm, är själva syftet med StockholmRestaurangGuide.se. Hotellen är fyllda av gäster som "äter ute". Du som har menyn fylld av goda rätter, allt du behöver göra är att vara med i vårt paket för att bjuda in hotellgästerna.


Frågan är inte om, utan när de ska boka bord hos dig!

Vad vill du erbjuda? Italienskt? Svenskt? Öl på puben eller cocktail i baren? En del vill alltså ha traditionell svensk kokkonst, så som köttbullar och potatismos andra, andra vill ha en romantisk exotisk italiensk middag och resten vill ha något där emellan. Därför har Stockholm RestaurangGuide reportage inom många olika smakinriktningar och miljöer.

Innehåll

Vi är i först hand engelskspråkiga och handlar om Bars, pubs & entertainment - Coriander & cocos - For the connoisseur - Vegetarian - International - On the water front - Swedish cuisine och shopping. D.v.s. alla möjliga goda måltider och trevliga krogbesök som målgruppen kan tänkas vilja ha. 
Vi undrar därför, vad har du att erbjuda? Kom ihåg att det är endast fantasin som sätter gränsen. Det finns hotellgäster för alla miljöer och smakinriktningar!

Mer om innehållet...

För att som turist kunna hitta till den restaurangen som man vill besöka, behöver man bra kartor, gaturegister, parkeringar, info om lokaltrafik, m.m. Vi ger därför ut en broschyr för att förstärka konverteringen när man annonserar på vår sajt. Ett innerstadsbesök kan bli både trevligt, gott och effektivt om man kastar ett planerande öga i Guiden. Om du annonserar på sajten så blir du omskriven i Broschyren. Broschyren är en halvårsutgåva som turisterna får via hotellen som finns med på sajten www.hotellguidestockholm.se

Broschyren
Stockholm Restaurant & Shopping Guide...

kommer till Stockholms hotell, med en ny utgåva 2 gånger per år. Utgåvan kommer först i Juni  inför sommaren och sedan, inför vintern, i november.

MÅLGRUPP
Hotellgäster i Stockholms län
UPPLAGA
120.000 ex/år - Tag själv

Sajten RestaurangGuideStockholm.SE

När du är med så länkas du upp från vår restaurangsajt som genererar absolut flest bordsbokningar från turismen. Den ingår i en Portal med tre populära hänvisningssajter:

PRISER PÅ PAKET
MINIMUM; 1/16, logotypannons enligt vår mall, 2 900 kr • Small; 1/8,  5 200 kr • Medium; 1/4, 8 900 kr •  Large; 1/2, 14 200 kr •  XLarge; 1/1, 21 500 kr
För mer info om vad som ingår i paketen kontakta vår försäljning

Banner-annonsering 1 år (Minst 1/3-av visningarna. Går endast att boka som komplettering till annonspaketen ovan)
Top-banner 1798×200 bildpunkter 16 000kr   •   Side-banner L 250x250 bildpunkter, 10 000 kr   •   Side-banner S: 250x100 bildpunkter, 4 000 kr

Relevant Reklamgruppen

Klicka nedan för mer information om våra enheter.

Gör en strategisk fullträff!

Vi hjälper dig att nå företag, hotellgäster & båtturister. Vi har lång erfarenhet av målgrupperna så vi vet hur man träffar rätt.

Läs mer...

Följ oss på Facebook